om oss

När vi grundades, var vi fast beslutna att göra något annorlunda. Vi ville inte bara vara ännu en vanlig kommunikationsbyrå, med komplicerade presentationer och dryga attityder, utan något vänligare – något som skulle inspirera våra partners att ta nästa steg i deras kommunikation.

 

Vi började vår resa med att använda data som en stark motor för att driva förändring. Datainsikter och analyser blev vår trogna följeslagare, som ledde oss genom en djungel av information och möjliggjorde att vi förstod våra kunders utmaningar på djupet.

 

Dessa insikter gav oss också mod att vara kreativa och tänka utanför boxen. Vi skapade riktade kommunikationsinsatser som inte bara var datadrivna, utan som också hade hjärtat på rätt plats – de skulle främja hållbara lösningar.

 

På vår resa har vi haft förmånen att hjälpa företag och organisationer som delar våra värderingar att bygga starka varumärken, öka engagemanget hos deras publik och uppnå konkreta, mätbara resultat genom datadriven kommunikation.

 

Så om du letar efter en partner som förstår värdet av datadriven kreativitet, ansvarstagande och trovärdighet, så är vi här för dig. Låt oss tillsammans utforska er närvaro online och optimera den för att nå ut med ert budskap. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Jenny Khosro, Johanna Landergren och Sophia Nygren - Some Insights

träffa teamet

Jenny Khosro

Grundare & CEO

Jenny Khosro

Digital marknadsspecialist med en förkärlek för siffror och strategiskt analys av webb och sociala medier.
Maila mig

Johanna Landergren

Web specialist

Johanna Landergren

Webbspecialist med extra fokus på Adobe Experience Assets.
Maila mig

Sophia Nygren

Projektledare

Sophia Nygren

Projektledare
Maila migNyfiken på vad vi kan göra för dig?

Slå oss en signal eller skicka iväg en förfrågan via kontaktformuläret!