om some insights

 Vi är en datadriven kommunikationsbyrå med många års erfarenhet av att optimera företags närvaro online. Vi som grundat Some Insights förenades i en känsla av att företag har förmågan att bli bättre online men att de kanske inte alltid har de rätta verktygen. Ur våra diskussioner föddes idén till Some Insights som nu står på egna ben. Vår gemensamma passion, att allt kan bli bättre, är det som driver oss framåt.
Passion är det som driver oss

Vår målsättning

Det bästa sättet för att förutse framtiden är att titta på hur det sett ut historiskt. Tvärtemot detta ser vi att många företag har alla möjligheter att förbättra sin närvaro online med hjälp av data, men saknar kunskapen eller tiden för att ta sig dit. Vår styrka ligger i vår breda kompetens inom analys och vår förmåga att på ett enkelt sätt ge företag verktyg att arbeta datadrivet. Vi vill kort sagt hjälpa ditt företag att ta datadrivna beslut och tjäna mer pengar.

Vad vi gör

För att förbättra din affär online kan vi erbjuda dig flera olika datadrivna vägar. Vi gör alltifrån en enkel strukturering av befintlig data, till uppsättning, översikt och strategi för det digitala ekosystemet i er närvaro online. Till exempel har vi hjälpt företag att först och främst sätta upp system för insamling av data, sedan prioritering av datapunkter och slutligen datadriven optimering av webbplatsen.

Hur vi gör det

Vi är en datadriven byrå med gedigen kunskap inom analysverktyg som Google analytics, Adobe analytics och andra statistikverktyg, men också sociala medier. Detta ligger sammanfattningsvis till grund för de mätningar, analyser och strategier vi tar fram till företag.

Adam Matsson

Grundare & COS

Adam Matsson

Erfaren produktägare inom webb med djup kunskap inom webboptimering, innehåll och digitala utbildningar.
Maila mig

Johannah Lindquist

Grundare & CCO

Johannah Lindquist

Projektledare och strategisk kommunikatör med många års erfarenhet från byråsidan inom redaktionellt innehåll.
Maila mig

Jenny Khosro

Grundare & CEO

Jenny Khosro

Digital marknadsspecialist med en förkärlek för siffror och strategiskt analys av webb och sociala medier.
Maila mig

Johanna Landergren

Web specialist

Johanna Landergren

Webbspecialist med extra fokus på Adobe Experience Assets.
Maila mig

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Slå oss en signal eller skicka iväg en förfrågan via kontaktformuläret!