Some insights tjänster

Vårt erbjudande

Analys PAket

Innehåller en eller flera av nedanstående delar:

 

Nulägesanalys

Målgruppsanalys

Hälsocheck

Konkurrentanalys

Social listening

Nollmätning

Presentation och rådgivning

Tydliga att-göra listor

Uppföljande mätningar och strategi

*Vi jobbar även med kampanjer och utbildningsinsatser för att kunna stötta i alla led. Tveka inte att höra av dig så kan vi ta fram ett erbjudande som passar just dig. 

Vi tycker att det är otroligt viktigt att våra datadrivna insikter är enkla att förstå. Därför har vi designade dashboards och presentationer som ger en enkel och tydlig överblick över vad som behöver göras för att förbättra resultaten.

Jenny Johansson

some real insights

Leadgeneration

Så ökar du din leadgenerering genom en mer användarvänlig webbplats

Så ökar du din leadgenerering genom en mer användarvänlig webbplats Hur kan vi anpassa våra webbplatser så att de genererar fler leads och att upplevelsen för våra besökare blir den bästa? Denna artikel belyser användarproblematik som kan vara nyttigt för den fortsatta utvecklingen av din webb för att öka slutanvändarens nöjdhet efter sitt besök. Eller varför inte båda?    

Läs mer »
Hastighet webbplats

Därför leder snabbare webbplatser till bättre resultat

Därför leder snabbare webbplatser till bättre resultat Att veta sin webbplats prestanda och hastighet är viktigt av flera anledningar. Sidan måste laddas snabbt för att användarna ska stanna kvar, en annan anledning är att spara datamängd och en tredje är för att nå ett bättre resultat på Google.     I en studie som gjordes av Hobo SEO Consultancy hittades

Läs mer »
Engagemang

Så mäter du engagemanget på din webbplats

Så mäter du engagemanget på din webbplats Sidor per session är ett mått på engagemang – ju fler sidor en användare ser, desto större chans finns att användaren genererar ett lead. Andra viktiga mätpunkter är hur många klick en användare gör på din webbplats, och hur lång tid de spenderar där. Målet bör vara att användaren hittar relevant information samt

Läs mer »

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Slå oss en signal eller skicka iväg en förfrågan via kontaktformuläret!